»  Over ons

Over ons

Knipping is dealer van de meest toonaangevende merken op het gebied van Keukens &  Sanitair. Een vertrouwd adres, met een eigen montageafdeling is ons bijna niets te gek. Daar wij zonder showroom werken komen wij vrijblijvend bij u thuis inmeten en maken aan de hand van alle wensen uw keuken of badkamerdroom waar. Zoekt u iets speciaals bel gerust Knipping Keukens & Sanitair en wij introduceren u in de wereld van keukens en sanitair.

Natuurlijk leveren wij ook losse keukenapparatuur, werkbladen enz.enz. ook voor een UP-DATE aan uw bestaande keuken en of badkamer kunt u bij ons terecht, tevens leverancier van alle bekende merken voor badkamer- en keuken accessoires.Voordat u beslist: vraag eerst een vrijblijvend voorstel aan Knipping Keukens & Sanitair.

Zijn er speciale wensen op het gebied van keukens en sanitair, verbouwingen aan uw woning of bedrijf, kan dit zeker gerealiseerd worden. Of het nu gaat voor een aanpassing of een komplete installatie van bijvoorbeeld vloerverwarming, groepenkast vervanging of uitbreiding, Inbouwservice tbv keukenapparatuur, ook hiervoor kunt u bij ons terecht, kortom een totaalconcept. FULL-SERVICE. Daar wij ook maatwerk leveren, is ons bijna niets te gek. Knipping Keukens & Sanitair werkt nauw samen met vaste partners waaronder meubelmakerij / interieurbouw bedrijf, aannemersbedrijf, installateur en uiteraard werk ik zelf ook mee, dat maakt dat uw wensen worden gerealiseerd, door middel van één op één gesprekken, kortom korte lijnen in de communicatie en service afhandeling.

referentie logo's